Местоположение на
жилищен комплекс ТИАРА

Визуализации на комплекс ТИАРА Жилищен комплекс “ТИАРА” е разположен в една от най- хубавите централни части на гр. София – в горния край на кв. „Лозенец”, спокоен тих район срещу Южния парк. Това е един от най-престижните жилищни райони на столицата.
Застрояването и добрата инфраструктура на района се развиват с бурни темповe.

В близост до ж.к. “ТИАРА” се намира КБ „Лозенец” (позната като правителствена болница), болница "Токуда", посолството на САЩ, посолствата на Сирия, Индонезия и Афганистан, бизнес центрове, Зоологическата градина.
В близост са детските градини: ЧДГ „Д-р Петър Берон”, 7 ОДЗ „Детелина”,  ДМСГД „Св. Иван Рилски”,  174 ЦДГ „Фют”, 93 ЦДГ.                
Училищата – ЧОУ „Д-р Петър Берон”, 6 Помощно училище, ЧСОУ „Св. Георги”, 73 СОУ с изучаване на чужди езици „Владислав Граматик”, 21 СОУ „Хр. Ботев”.

На север ж.к. “ТИАРА” граничи с Снимки от Южен парк „Южен парк” – едно от любимите места на софиянци за почивка и разходки.
В същата посока е Снимки от МОЛ Парадайс Център МОЛ Парадайс Център. Само на 5-10 минути с кола е Националния дворец на културата в центъра на София. В района няма производствени мощности, въздухът е чист, зеленината е в изобилие. 15 минути делят комплекса от лифта и ски пистите на Витоша – другото любимо място на софиянци за отдих през почивните дни.

Уникалното местоположение на комплекса, дава възможност да закупите просторни апартаменти в широкия център на София, на минути от идеалния център на града, на една пресечка от търговски център и Южен парк,а в същото време сте в полите на Витоша и имате уникални гледки към планината и заобикалящата среда.

Новата метростанция, която ще се намира на ъгъла на бул. Черни връх и ул. Хенрих Ибсен /бивша ул. Сребърна/ е на 500 м, а също така минават: автобус № 83 (на 200м), автобус № 64 (на 300 м), трамвай № 10 (на 500 м). Градският транспорт, метрото, както и отличната инфраструктура правят мястото изключително комуникативно и с бърз достъп до всяка точка на столицата.

Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от МОЛ Парадайс Център Снимки от МОЛ Парадайс Център Снимки от МОЛ Парадайс Център

Снимки от комплекса

Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА Визуализации на комплекс ТИАРА

Южен парк

Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк Снимки от Южен парк

МОЛ Парадайс Център

Снимки от МОЛ Парадайс Център Снимки от МОЛ Парадайс Център Снимки от МОЛ Парадайс Център Снимки от МОЛ Парадайс Център

PDF каталог на комплекса

Всички разпределения offline.